top of page

TE KOOP 

Marktstraat 16-18, 8510 Marke

PRIJS OP AANVRAAG

Residentie De Notelaar is een unieke residentie in het hart van Marke!  Dit ruime appartement met bruto oppervlakte van 135 m² telt een lichtrijke leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers,  aparte bureauruimte, praktische berging, ingerichte badkamer met apart toilet en prachtig terras van 39,3 m² 

More info

Residentie De Notelaar is een unieke residentie op een centrale ligging in de Markstraat in het hart van Marke. Deze residentie laat zich kenmerken door een kwalitatieve bouw, duurzame materialen en moderne architectuur.

Kijkend over de markeplaats en dicht bij talrijke lokale handelaars, is het een plek om echt thuis te komen. Hier wonen is een combinatie van rust en goede bereikbaarheid. 

 

De residentie telt 7 appartementen, elk met prachtige buitenruimte (terras en/of tuin). Ook in de gemeenschappelijke tuin is het heerlijk vertoeven.

 

Parkeermogelijkheden zijn hier zeker geen probleem dankzij de carports met uitweg achteraan. Daarnaast is er nog een collectieve fietsenstalling voorzien. Bij elk appartement wordt een kelderberging en carport mee verkocht. 

Het appartement op de eerste verdieping heeft een bruto oppervlakte van 135 m².

Dit appartement beschikt over een lichtrijke leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers,  aparte bureauruimte, praktische berging, ingerichte badkamer met apart toilet.

leefruimte met open keuken - 51.6 m²

slaapkamer 1 - 13.1 m²

slaapkamer 2 - 14,4 m²

bureauruimte - 13.6 m²

 

Ook de private terras van 39 m² zorgt voor een heel open gevoel.  

Reeds 5 van de 7 appartementen verkocht!

Meer informatie ? Neem contact op met Door via door@deleyevastgoed.com

bottom of page