top of page

TE KOOP

Lege Kruisse 1, 8940 Wervik

 

Bieden vanaf 120.000 euro

Handelspand met woonst op commerciële toplocatie in centrum Wervik! De voormalige pizzeria biedt tal van mogelijkheden voor ondernemers die hun zaak op de kaart wensen te zetten in de regio!

More info

Ben jij een ondernemende starter of bestaande handelaar die wenst te groeien op een commerciële toplocatie? 

Dan is dit handelspand beslist wat u zoekt!

Het handelspand met bovenliggende woonst is gelegen in het stadscentrum van Wervik, meer bepaald op de splitsing tussen de Duivenstraat, Lege Kruisse en Speldenstraat. We kunnen hier spreken van een toplocatie om wonen en werken te combineren.

 

Het pand is gelegen op een steenworp van talrijke lokale handelaars en de steenakker waar ook de wekelijkse markt doorgaat. Hierdoor kunt u van de nodige passage en visibiliteit genieten.

 

De gelijkvloerse verdieping werd tot voor kort gebruikt als pizzeria. Er is een ontvangstruimte met toog, een ruim atelier met traditionele pizza oven, geïnstalleerde keuken, een berging met apart toilet en een ruime garage/magazijn die het laden en lossen vergemakkelijkt! Daarnaast is er ook een praktische kelder voorzien.

 

Op de eerste verdieping kunnen we het woongedeelte terugvinden, bestaande uit een ruime leefruimte met slaapgedeelte en ingerichte badkamer met inloopdouche.

Naast de beschikbare parkeerplaatsen in de Speldenstraat, talrijke zijstraten en de parking aan het rondpunt op 1 minuut wandelen van het pand, is het ook mogelijk parkeerplaatsen vlak voor het pand bij te huren. 

 

Interesse in dit handelspand te Wervik ? Contacteer Door voor meer informatie of een bezoek ter plaatse via door@deleyevastgoed.com of op het nummer 0470/05.60.60

Indeling

kelder

ontvangstruimte

atelier

berging

toilet

garage

leefruimte

slaapgedeelte

badkamer

bottom of page